Kypr v červnu - recenze

Limak Cyprus Deluxe Hotel (Vokolida)

👍 98 %
9 hodnocení
Limak Cyprus Deluxe Hotel (Vokolida) - Kypr v červnu - recenze

Severní Kypr | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ Ultra All Inclusive
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
18. června - 29. června 2022

49 684 Kč  48 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Limak Cyprus Deluxe Hotel (Vokolida) - Kypr v červnu - recenze v termínu od 18.06.2022 do 29.06.2022.

Klimatizace, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna

Concorde Luxury Resort

👍 94 %
174 hodnocení
Concorde Luxury Resort - Kypr v červnu - recenze

Severní Kypr | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ Ultra All Inclusive
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
7. června - 10. června 2022

29 982 Kč  16 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Concorde Luxury Resort - Kypr v červnu - recenze v termínu od 07.06.2022 do 10.06.2022.

Klimatizace, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Fitness, Hotelová restaurace

➜ od centra města: 2.5 km   ➜ od letiště: 65 km

Livadhiotis

👍 94 %
6 hodnocení
Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
16. června - 30. června 2022

32 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze v termínu od 16.06.2022 do 30.06.2022.

Livadhiotis

👍 94 %
6 hodnocení
Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
22. června - 6. července 2022

33 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze v termínu od 22.06.2022 do 06.07.2022.

Livadhiotis

👍 94 %
6 hodnocení
Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
11. června - 25. června 2022

32 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze v termínu od 11.06.2022 do 25.06.2022.

Grecian Bay

👍 94 %
8 hodnocení
Grecian Bay - Kypr v červnu - recenze

Agia Napa | Kypr
✈ letecky Katovice
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
8. června - 15. června 2022

22 047 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grecian Bay - Kypr v červnu - recenze v termínu od 08.06.2022 do 15.06.2022.

Grecian Bay

👍 94 %
8 hodnocení
Grecian Bay - Kypr v červnu - recenze

Agia Napa | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
29. června - 13. července 2022

60 890 Kč

Zobrazit nabídku ►

Grecian Bay - Kypr v červnu - recenze v termínu od 29.06.2022 do 13.07.2022.

Livadhiotis

👍 94 %
6 hodnocení
Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
2. června - 16. června 2022

32 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze v termínu od 02.06.2022 do 16.06.2022.

Concorde Luxury Resort

👍 94 %
174 hodnocení
Concorde Luxury Resort - Kypr v červnu - recenze

Severní Kypr | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ Ultra All Inclusive
📅 5 dní (4 noci) dovolené s recenzí
17. června - 21. června 2022

31 758 Kč  19 690 Kč

Zobrazit nabídku ►

Concorde Luxury Resort - Kypr v červnu - recenze v termínu od 17.06.2022 do 21.06.2022.

Klimatizace, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, TV, Minibar, Bar, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Fitness, Hotelová restaurace

➜ od centra města: 2.5 km   ➜ od letiště: 65 km

Livadhiotis

👍 94 %
6 hodnocení
Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
2. června - 13. června 2022

28 790 Kč

Zobrazit nabídku ►

Livadhiotis - Kypr v červnu - recenze v termínu od 02.06.2022 do 13.06.2022.

Zobrazeno 1-10 z celkem 533

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Kypr v červnu - recenze - nejlepší recenze

Kypr v červnu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 98 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Limak Cyprus Deluxe Hotel (Vokolida). Recenze je udělená na základě 9 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je sobota 18. června 2022 a den příjezdu/příletu je středa 29. června 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 48 690 Kč. Pobyt je se stravou formou Ultra All Inclusive v délce 12 dní, 11 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Kypr a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 2 % z původní ceníkové ceny 49 684 Kč. Do lokality Severní Kypr, kde se ubytování Limak Cyprus Deluxe Hotel (Vokolida) nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou letní dovolenou Last Minute na Kypru v létě s nejlepší recenzí v rezortu Severní Kypr podle referencí od 9 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 98 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Kypr v červnu - recenze

Nejlevnější Kypr v červnu - recenze

Nejlevnější dovolenou Kypr v červnu - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Cynthiana Beach. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 16. června 2022 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 23. června 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 15 723 Kč. Rekreace v resortu Paphos je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou polopenze. Tato výhodná letní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Kypru a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Cynthiana Beach v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 3 % z původní prodejní ceny 16 209 Kč. Cynthiana Beach je situován v letovisku Paphos. Doprava do letoviska v lokalitě Paphos je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Katovice. Využijte nejlevnější Last Minute na Kypru v létě s průměrnou recenzí 86 % dle 80 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Kypr v červnu - recenze

Kypr v červnu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Kypru? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Concorde Luxury Resort v letovisku Severní Kypr. Termín odjezdu/odletu je v úterý 7. června 2022 a datum příjezdu/příletu je v pátek 10. června 2022. Pobyt je v délce 4 dny - 3 noci s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 16 790 Kč se stravou formou Ultra All Inclusive. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Kypru a o podmínkách dovolené v Concorde Luxury Resort v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín v létě zahrnuje aktuálně slevu 44 % z původní ceníkové ceny 29 982 Kč. Do lokality Severní Kypr, kde se ubytování Concorde Luxury Resort nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené Last Minute na Kypru. Průměrná recenze Concorde Luxury Resort je 94 % podle referencí od 174 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené na Kypru?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Kypr vyberte úvodní stránku v Dovolenanakypru.cz - dovolená Kypr a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Kypr v červnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu na Kypr. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty na Kypru 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat na Kypr? Pro pobyty na Kypru lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky, letecky z Bratislavy, letecky z Katovic nebo letecky z Prahy.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou na Kypru letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování na Kypru s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou na Kypru připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo na Kypru a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace na Kypru příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si na Kypru svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra na Kypru v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu na Kypr? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení na Kypru na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Kypr v měsících červen, červenec a srpen - Kypr v létě. Vychutnejte si relax na podzim na Kypru v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete na Kypr jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Kypru můžete vybrat z následujících 8 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenanakypru.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Kypru můžete vyzkoušet například také web Dovolená Kypr. Zajímají vás možnosti rekreace v červnu v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou v červnu jako Kapverdské ostrovy v červnu - recenze, Kuba v červnu - recenze nebo například Kypr v červnu - recenze či Maďarsko v červnu - recenze.

Kypr v červnu - recenze - recenze

Crystal Springs Beach - Protaras

Vynikající po všech stránkáchvíce recenzí

Cynthiana Beach - Paphos - Kissonerga

Hotel je ideální pro lidi vyhledávající klidnou dovolenou přímo u moře a mimo rušného centra, v docházkové vzdálenosti je několik samoobsluh s čerstvým ovocem, zeleninou a místními specialitami.více recenzí

Golden Bay Beach - Oroklini - Larnaca

Celkom spokojnývíce recenzí

Lordos Beach - Oroklini - Larnaca

dobrévíce recenzí

Palm Beach - Oroklini - Larnaca

velmi dobrévíce recenzí

Pernera Beach - Protaras

Skvělá dovolená. Vše proběhlo bez jakéhokoliv problému. Dovolená předčila naše očekávání. Doporučuji.více recenzí

Asterias Beach - Agia Napa

Vše bylo skvělé. Hotel leží v klidném místě, do centra rušného města Agya napa je to asi 3 km, ale to je napsáno i v popisu hotelu na internetu. Byla zde převážná část německých turistů, všichni se k sobě chovali slušně a ohleduplně a to se odráželo na celkové atmosféře hotelu.více recenzí

Concorde Luxury Resort - Severní Kypr

Na dovolenou jsme jeli relativně pozdě, až cca v polovině října a na dva týdny. Přesto bylo počasí výborné. Resort má hlavní budovu s pokoji a pak rodinné vily. Ty nebyly obsazené, jelikož byl závěr sezony. V hlavní budově bylo ubytování naopak většinu času vyprodané, protože se tam konali kongresy. To se na komfortu a službách nijak negativně neodrazilo, s jednou výjimkou, kdy bylo asi třikrát hodně lidí na obědě a večeři. Nicméně jako kompenzaci této "újmy" jsme dostali zdarma pozvání na večeři v placené restauraci dle našeho výběru, kde byla komornější atmosféra. Měli jsme objednané dva pokoje, nicméně po příjezdu se zjistilo, že nejsou vedle sebe a vyměnit je nešlo, vše bylo rezervováno kvůli kongresu. To byl problém, protože více recenzí

Nissiana Hotel & Bungalows - Nissiana Hotel & Bungalows - Agia Napa

dovolena byla nadherna, priste bychom jeli znovu.více recenzí

Noahs Ark Delux Hotel & Casino - Noahs Ark Delux Hotel & Casino - Severní Kypr

Hotel je moderní, čistý, designový, ale zároveň vše promyšlené do detailu, aby bylo i praktické - sprchy, WC, bar na pláži, bezbariérový přístup, stínidla nad dětským brouzdalištěm a další. Jedná se o velmi rozsáhlý komplex, takže nemáte potřebu ani vycházet mimo hotel a každý den se můžete procházet a objevovat nové části areálu.více recenzí

Tsokkos Beach - Protaras

ďakujeme dovolenka bola úžasná. More a pláž čisté, voda teplá, priezračná, prístup do mora pozvoľný, piesočný. Hotel 5 min od pláže, vychádzkovým krokom. Každý deň upratovanie izieb, výmena uterákov a osušiek, dezinfikovanie. Strava - všetky druhy mäsa- kuracie, bravčové, ryby, veľa rôznych príloh, šalátov- vychutené. Nápoje, zmrzlina pri all inklusive celý deň k dispozícii.více recenzí

Atlantica Oasis - Limassol

Celkově to byl super zájezd.více recenzí

Korineum Golf & Beach Resort - Korineum Golf & Beach Resort - Severní Kypr

Krásný resort přímo na golfovém hřišti.více recenzí

Anonymous - Agia Napa

Velmi příjemný spíše rodinný hotel s osobním přístupem, v tomto propagace nelže. Hotel je ideálně situován - přímo u pláže, v okolí mnoho obchodů a restaurací,do rušného centra Ayga Napa je to cca 20 minut chůze.více recenzí

Web Dovolenanakypru.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2022. Dovolenanakypru.cz - porovnání cen zájezdů na Kypr.