Kypr na jaře - recenze

Livadhiotis

👍 94 %
6 hodnocení
Livadhiotis - Kypr na jaře - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
30. května - 13. června 2022

32 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Livadhiotis - Kypr na jaře - recenze v termínu od 30.05.2022 do 13.06.2022.

Poseidonia Beach

👍 94 %
4 hodnocení
Poseidonia Beach - Kypr na jaře - recenze

Limassol | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
28. května - 4. června 2022

27 590 Kč

Zobrazit nabídku ►

Poseidonia Beach - Kypr na jaře - recenze v termínu od 28.05.2022 do 04.06.2022.

Leonardo Laura Beach & Splash Resort

👍 92 %
20 hodnocení
Leonardo Laura Beach & Splash Resort - Kypr na jaře - recenze

Paphos | Kypr
✈ letecky Katovice
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
26. května - 2. června 2022

19 803 Kč  18 813 Kč

Zobrazit nabídku ►

Leonardo Laura Beach & Splash Resort - Kypr na jaře - recenze v termínu od 26.05.2022 do 02.06.2022.

Klimatizace, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Golf, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Nonstop recepce, Půjčovna kol

Mayfair Gardens

👍 92 %
5 hodnocení
Mayfair Gardens - Kypr na jaře - recenze

Paphos | Kypr
✈ letecky Katovice
🍽️ All Inclusive
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
26. května - 2. června 2022

22 999 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mayfair Gardens - Kypr na jaře - recenze v termínu od 26.05.2022 do 02.06.2022.

Klimatizace, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Lednička, Dětský koutek, Dětský bazén, Golf, Fitness, Bar, Hotelová restaurace

Golden Bay Beach

👍 88 %
23 hodnocení
Golden Bay Beach - Kypr na jaře - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Katovice
🍽️ snídaně
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
25. května - 1. června 2022

25 605 Kč  19 204 Kč

Zobrazit nabídku ►

Golden Bay Beach - Kypr na jaře - recenze v termínu od 25.05.2022 do 01.06.2022.

Klimatizace, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Nonstop recepce

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 15 km

Amorgos Boutique

👍 88 %
4 hodnocení
Amorgos Boutique - Kypr na jaře - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
29. května - 7. června 2022

26 631 Kč  19 174 Kč

Zobrazit nabídku ►

Amorgos Boutique - Kypr na jaře - recenze v termínu od 29.05.2022 do 07.06.2022.

Golden Bay Beach

👍 88 %
23 hodnocení
Golden Bay Beach - Kypr na jaře - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 15 dní (14 nocí) dovolené s recenzí
26. května - 9. června 2022

44 490 Kč

Zobrazit nabídku ►

Golden Bay Beach - Kypr na jaře - recenze v termínu od 26.05.2022 do 09.06.2022.

Klimatizace, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Nonstop recepce

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 15 km

Golden Bay Beach

👍 88 %
23 hodnocení
Golden Bay Beach - Kypr na jaře - recenze

Larnaca | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
28. května - 8. června 2022

38 090 Kč

Zobrazit nabídku ►

Golden Bay Beach - Kypr na jaře - recenze v termínu od 28.05.2022 do 08.06.2022.

Klimatizace, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Nonstop recepce

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od letiště: 15 km

Mimosa

👍 88 %
159 hodnocení
Mimosa - Kypr na jaře - recenze

Protaras | Kypr
✈ letecky Praha, Vídeň
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
29. května - 5. června 2022

19 610 Kč

Zobrazit nabídku ►

Mimosa - Kypr na jaře - recenze v termínu od 29.05.2022 do 05.06.2022.

St. George

👍 88 %
10 hodnocení
St. George - Kypr na jaře - recenze

Paphos | Kypr
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
25. května - 1. června 2022

30 390 Kč

Zobrazit nabídku ►

St. George - Kypr na jaře - recenze v termínu od 25.05.2022 do 01.06.2022.

Zobrazeno 1-10 z celkem 99

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 99 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Kypr na jaře - recenze - nejlepší recenze

Kypr na jaře - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 94 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 3hvězdičkový Livadhiotis. Recenze je udělená na základě 6 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu na tuto dvoutýdenní dovolenou je pondělí 30. května 2022 a den příjezdu/příletu je pondělí 13. června 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 32 590 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 15 dní, 14 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Kypr a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Larnaca, kde se ubytování Livadhiotis nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou jarní dovolenou Super Last Minute na Kypru na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Larnaca podle referencí od 6 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 94 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Kypr na jaře - recenze

Nejlevnější Kypr na jaře - recenze

Nejlevnější dovolenou Kypr na jaře - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Loutsiana. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 28. května 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 4. června 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 13 303 Kč. Rekreace v resortu Agia Napa je v délce 8 dní - 7 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná jarní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Kypru a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Loutsiana v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Loutsiana je situován v letovisku Agia Napa. Doprava do letoviska Agia Napa je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Katovice. Využijte nejlevnější Super Last Minute na Kypru na jaře.

Luxusní Kypr na jaře - recenze

Kypr na jaře - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Kypru? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Golden Bay Beach v letovisku Larnaca. Termín odjezdu/odletu je ve středu 25. května 2022 a datum příjezdu/příletu je ve středu 1. června 2022. Pobyt je v délce 8 dní - 7 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 19 204 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Kypru a o podmínkách dovolené v Golden Bay Beach v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín na jaře zahrnuje aktuálně slevu 25 % z původní ceníkové ceny 25 605 Kč. Do lokality Larnaca, kde se ubytování Golden Bay Beach nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Katovice. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené Super Last Minute na Kypru. Průměrná recenze Golden Bay Beach je 88 % podle referencí od 23 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené na Kypru?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Kypr vyberte úvodní stránku v Dovolenanakypru.cz - dovolená Kypr a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Kypr na jaře - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu na Kypr. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty na Kypru 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat na Kypr? Pro pobyty na Kypru lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky, letecky z Bratislavy, letecky z Katovic, letecky z Prahy nebo letecky z Vídně.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou na Kypru letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování na Kypru s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou na Kypru připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo na Kypru a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace na Kypru příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si na Kypru svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra na Kypru v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu na Kypr? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení na Kypru na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Kypr v měsících červen, červenec a srpen - Kypr v létě. Vychutnejte si relax na podzim na Kypru v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete na Kypr jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Kypru můžete vybrat z následujících 8 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenanakypru.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Kypru můžete vyzkoušet například také web Last Minute Kypr. Zajímají vás možnosti rekreace na jaře v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou na jaře jako Egypt na jaře - recenze, Francie na jaře - recenze nebo například Chorvatsko na jaře - recenze či Itálie na jaře - recenze.

Kypr na jaře - recenze - recenze

Constantinos The Great - Protaras

Dovolenka vyborna; hotelove sluzby super; voda cista pristup do vody vyborny, lehatka pri mori prve tri rady su sice platene ale dalšie cca 30 m od mora su v cene pre hotelvíce recenzí

Flamingo Beach - Larnaca

Naše dovolená byla opravdu odpočinková.Moře bylo teplé a čisté i sluníčko hřálo v pozdním podzimu. Celodenní výlet od cestovní kanceláře v ceně zájezdu, byl velice zajímavý a informace o Kypru poučné.Naše průvodkyně nás informovala nejen o historii, ale i současném životě kyperských řeků.Mohu doporučit procházky po pobřeží do centra Larnaky, kde je mnoho taveren i kaváren, též tržiště nebo na letiště pozorovat letový provoz.více recenzí

Golden Bay Beach - Oroklini - Larnaca

Celkom spokojnývíce recenzí

Grand Resort - Limassol

Celkově DOPORUČUJI! Služby odpovídají 5*, vybavení pokoje bohužel ne. Strava vynikající a pestrá! Pláž, bazén a vše kolem hotelu na jedničku! Pozor 90% hostů jsou ruští občané!více recenzí

La Hotel & Resort - Lapithos - Severní Kypr

Spokojenost se vším..více recenzí

Lordos Beach - Oroklini - Larnaca

dobrévíce recenzí

Merit Cyprus Gardens - Trikomo - Severní Kypr

Na letištin jsme se dověděli, že nám bylo změněno ubytování. Byli jsme překvapeni perfektními službami a krásným ubytováním. Okolí nebylo tak vznešené. Probíhá tam budoucí výstavba.

Areál byl kouzelný.více recenzí

Palm Beach - Oroklini - Larnaca

velmi dobrévíce recenzí

Park Beach - Limassol

Supervíce recenzí

Sempati - Lapithos - Severní Kypr

Velice příjemná dovolená s hezkým ubytováním a teplým mořemvíce recenzí

Tsokkos Gardens - Protaras

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Úžasná dovolená plná nezapomenutelných zážitků.více recenzí

Ascos Coral Beach - Paphos

Bola som nadmieru spokojná...s ničím som nemala problém, ani s jazykovou bariérou ... dorozumela som sa s personálom hotela. Personál bol ústretový.více recenzí

Nissiana Hotel & Bungalows - Nissiana Hotel & Bungalows - Agia Napa

dovolena byla nadherna, priste bychom jeli znovu.více recenzí

Riverside Garden Resort - Severní Kypr

Dovolená se nám líbila určitě se ještě na Kypr vrátímevíce recenzí

St. Raphael Resort - Limassol

Komfortní dovolená pro lenochy i pro rodiny s dětmivíce recenzí

Crown Resorts Henipa - Larnaca

Celkový dojem z dovolené je úžasný, byly jsme naprosto spokojeni se vším, s ubytováním, s okolím, s cestovní kanceláří, měly jsme perfektního delegáta i paní průvodkyni na výletu, který nám byl nabídnut. Vřele doporučuji i ostatním.více recenzí

Frixos (Orkolini) - Larnaca

Frixos je krásný a klidný hotel po rekonstrukci, čistý, vše funguje. Personál příjemný a ochotný.

Achileos je horší hotel v centru, ale i tak čistý (jen jednoho švába jsme zaregistrovaly), personál vstřícný.více recenzí

Veronica - Paphos

velice spokojeni,krasne misto na dovolenou a odpocinekvíce recenzí

Vuni Palace & Casino - Vuni Palace & Casino - Severní Kypr

Fantastické místo na dovolenou jak pro páry tak rodiny. Vstup na pláže hned u hotelu. Každé ráno okolí hotelu, pláží, bazénu atd. naprosto čisté a dokonale připravené.více recenzí

Ada Beach Hotel - Severní Kypr

Záměrně jsem jela na stejné místo, do stejného hotelu - jsem spokojená s personálem, ochotní, vstřícní. Strava

pestrá, výborná. Nejlepší moře, čisté, teplé, vynikající. Termín vyhovující, ne moc klientů, klid. Pro mé tělo i duši

opravdový balzám.více recenzí

Navarria Blue - Limassol

Velmi příjemné ubytování, rodinné komunikativní chování personálu v hotelu, hezké koupání v bazénu i na pláži, velmi bohaté stravování a hojně využívané služby all inclusivevíce recenzí

Radisson Beach Resort Larnaca (Ex. Princess Beach) - Radisson Beach Resort Larnaca (ex. Princess Beach) - Larnaca

Kypr předčil naše očekávání a ukázal nám, přestože patří k dražším destinacím, svoji nádheru po všech stránkách. Příjemní lidé, čistota, skvělé moře, výborné ubytování a perfektní jídlo.více recenzí

Web Dovolenanakypru.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2022. Dovolenanakypru.cz - porovnání cen zájezdů na Kypr.